نقد و بررسی اجمالی بسته آموزشی دفتر حفظ - تحفیظ
بسته آموزشی “دفتر حفظ”
+
هدیههای آموزشی
(بیش از 350دقیقه آموزش جامع ویدیویی و تخصصی حفاظ)
اگر برای خرید تمایل به عضویت در سایت ندارید،
فقط کافی است نام محصول را به سامانه 30007650001082 بفرستید
همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت
حافظ قرآن یا علاقهمند به حفظ قرآن هستید؟
اگر علاقهای به حفظ قرآن ندارید که هیچ! اما اگر در مسیر نورانی حفظ قرآن هستید، دقیقا جایی هستید که باید باشید! این صفحه را تا انتها مطالعه کنید تا دقیقا به همان حافظ قرآن و همان نسخهای از خودتان تبدیل شوید که همیشه آرزویش را داشتید.
دفتر حفظ چیست؟
اگر بخواهیم در یک جمله کوتاه بگوییم کتاب «دفتر حفظ» چیست، باید بگوییم: در واقع دفتر هدف گذاری و جدول برنامهریزی روزانهی حافظان قرآن برای رسیدن به قله های موفقیت در زندگی قرآنی و شخصی است. این جدولهای برنامهریزی دارای فیلدهای متنوع و مختلفی است که به حافظ کمک میکند در یک رقابت سالم با خودش، پس از آموزشهای غیرحضوری (بیش از 350 دقیقه فایل آموزشی ویدیویی و صوتی) ،و هدفگذاری اصولی، یک برنامهریزی دقیق روزانه برای حفظ و مرور محفوظات داشته باشد و مطابق با آن برنامهها به سمت اهداف خود پیش برود.
در ابتدا به یکی از ضروری ترین نیازهای حافظان قرآن یعنی مبحث مهم هدفگذاری پرداختهایم که حافظ طی یک دوره آموزشی جامع، هدفگذاری صحیح و اصولی را آموزش میبیند و صفحات هدفگذاری در بخشهای قرآنی و سبک زندگی را در چند مرحلهی اهداف بلند مدت و کوتاه مدت تعیین میکند و با جدیدترین متدهای جهانی هدفگذاری و مدیریت زمان، برنامه روزانه خود را مشخص و طبق آن، جدولهای کتاب را تکمیل میکند.
کتاب «دفتر حفظ» به گونه ای طراحی شده که حافظ را در یک رقابت هیجان انگیز با خودش قرار میدهد و از طریق جدولهای مختلف،این امکان را به حافظ قرآن می دهد که میزان پایبندی خود را به برنامهریزی و هدفگذاری ابتدای کتاب بسنجد. با این کار شما میتوانید عملکرد خود را به راحتی ارزیابی کنید. جالب است نه؟!
“دفتر حفظ” برای چه کسانی مناسب است؟
«دفتر حفظ» برای تمام کسانی است که به نحوی با حفظ قرآن سروکار دارند. ممکن است شما در ابتدای مسیر نورانی حفظ قرآن باشید؛ ممکن است حافظ چند جزء از قرآن یا حافظ کل قرآن باشید؛ ممکن است مربی یا استاد حفظ قرآن باشید! اگر به هر نحوی به حفظ قرآن و یا تثبیت محفوظات میپردازید کتاب «دفتر حفظ» میتواند نقشهی راه شما برای افزایش عملکرد حداکثری و رسیدن به موفقیت در زمینه حفظ قرآن و دیگر جنبههای زندگیتان باشد.
داستان پیدایش “دفتر حفظ”
حتما برای شما هم پیش آمده که یک روز را بدون برنامه ریزی مشخص و بدون آنکه بدانید قرار است امروز چه کارهای مهمی انجام دهید آغاز کنید ؛در این صورت احتمالا در پایان روز دچار نوعی ناامیدی و ناراحتیِ ناشی از اتلاف وقت و پیش نرفتن کارها خواهید شد. این اتفاق بارها برای من هم پیش آمده است.
من علاقه زیادی به حفظ قرآن داشتم و در ابتدای دوران نوجوانی ام موفق به حفظ کل قرآن شدم. در واقع مسئله حفظ قرآن و مرور محفوظاتم و آموزش حفظ و معارف قرآنی، رسالت من در زندگی و یکی از وظایف روزانه من است. از آنجا که تمام دغدغهی یک حافظ قرآن، نگهداری محفوظاتش است و سخت ترین بخش حفظ هم همین مرحله نگهداریست؛ برای همه حافظان پیش آمده که بعد از یک وقفه کوتاه یا بعد از درگیری با یک مشکل ناخواسته، دیگر نمیتوانند مثل قبل مسلط بر محفوظات خود باشند و این سخن را از زبان بسیاری از حافظان شنیدهام که: “هیچی یادم نمیاد!” “انگار تا حالا این آیات رو ندیدم”!؛ انگیزه ندارم ،من هیچ وقت مسلط نمیشم و… از طرفی هم ما حافظان می دانیم ترس فراموشی و عذاب وجدان برای مرور نکردن هم سختی این کار را دو چندان میکند.
اوایل حفظ قرآن تا مدتها در بسیاری از مواقع اهمال کاری مانع از انجام کارهایم در حفظ قرآن بود و نمی توانستم کارهایم را در اولویت قرار دهم و همیشه کارهای مهمتری از حفظ یا مرور محفوظاتم پیش میآمد. مشکل از جایی شروع شد که حفظ آیات تمام شد و حالا نمیدانستم باید از کجا شروع کنم و روزانه چقدر بخوانم تا محفوظاتم تثبیت شود و فراموش نکنم ؟!
روند پیشرفت کارم بسیار کند و گاهی بسیار سخت بود، روشهای مختلفی برای رفع این مشکل امتحان کردم. به عنوان مثال یک دفتر سررسید تهیه کرده و خودم را موظف میکردم در پایان هر روز تمامی اتفاقات مهم و جالب آن روز چه در زمینه حفظ چه در زمینه خاطرات در یک صفحه کامل بنویسم. یا اینکه از اطرافیانم میخواستم کارهایم را کنترل کنند و در صورت عمل نکردن برنامههایم، جریمهای برایم در نظر بگیرند. مورد اول بسیار مفید بود و من هنوز هم بعد از حدود بیست سال به انجام این کار یعنی خاطره نویسی روزانه مشغول هستم. اما مورد دوم بر روی من تأثیر کمتری داشت و حتی در برخی موارد اثر منفی آن بیشتر از اثر مثبت بود.
پس از مدتی آزمون و خطا و سالها ممارست و تحصیل و تدریس، مطالعهی راهکارهای انگیزشی، بررسی آخرین روشها و متدهای برنامهریزی و مدیریت زمان ، جدولی برای برنامهریزی روزانه حفظ و مرور محفوظات خود طراحی کردم. این جدول به من کمک میکرد تا بتوانم برنامهریزی دقیقی برای حفظ قرآن در طی هفته داشته باشم. به مرور زمان و با مشاورهها وجلسههای مکرر طولانیمدت با مربی عزیزم استاد ابوترابی، فیلدهای مختلفی به جدولها اضافه و حذف شدند. با پرینت گرفتن از نسخههای اولیه این جدولها و قراردادن آن در اختیار قرآنآموزان و پس از آزمون و خطاهای مختلف و مکرر و گرفتن فیدبک و بازخورد از قرآنآموزان در کلاس و پیبردن به صحت کارایی این جدولها، سعی در برطرف کردن ایرادات و بهبود فیلدهای مختلف آن داشتیم تا کارایی جدولها را افزایش دهیم. فیلدهای مختلفی در طی هفتهها به جدول اضافه و حذف شدند و رفته رفته آن جدول به تکامل رسید و امروز با نام «دفتر حفظ » در دستان شماست. کافیست از آن استفاده کنید تا با چشمان خودتان ببینید که چگونه به یک حافظ برتر و پیشتاز واقعی در حفظ قرآن تبدیل خواهید شد !
فراموش نکنید همه ما هر شب ساعت 21 در استوری اینستاگرام آکادمی حفظ قرآن و کانال جامع حفظ درتلگرام برنامه فردا را یادآوری میکنیم،
موثرترین روش ها برای پایبندی به برنامه هایی که نیاز به حفظ انگیزه و انجام مداوم دارند انجام گروهی آن است انجام گروهی کارها می تواند انگیزه افراد را تا چندین برابر افزایش دهد و احتمال عدم پایبندی به برنامه را تا حد زیادی کاهش دهد، پیشنهاد ما برای حفظ انگیزه و ارتباط با سایر نخبگان حفظ قرآن، عضویت در شبکههای اجتماعی آکادمی حفظ قرآن میباشد.
نگاهی به رزومه نویسندگان کتاب
دکتر سعیده الوان
- حافظ کل قرآن کریم در سال تحفیظی80-79 دارالقرآن امام حسین علیه السلام قم در سن 11 سالگی زیر نظر حافظ بینالمللی استاد حاج احمد دباغ و سرکار خانم دکتر مکی
- دکترای تخصصی الهیات _ علوم قرآن و حدیث
- مدرس دانشگاه علوم و فنون قرآن تهران
- موسس و مدیر آکادمی حفظ قرآن
- بیش از 10 سال سابقه تدریس حفظ قرآن و علوم قرآنی در آموزش و پرورش و موسسات قرآنی / داور مسابقات قرآنی
- حائز بیش از 40 عنوان رتبه برتر کشوری و استانی در مسابقات و المپیادهای حفظ قرآن کریم
- دارنده مدارک تخصصی حفظ کل قرآن کریم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و موسسه جامعه القرآن الکریم
- حائز بیش از 40 عنوان رتبه برتر کشوری و استانی در مسابقات و المپیادهای حفظ قرآن کریم
- نویسنده، مولف و نگارنده مقالات علوم قرآنی در مجلات داخلی و ISI ،وبلاگ نویس برتر قرآنی کشور
- مسلط به زبان انگلیسی و مدرس زبان تخصصی در دانشگاه، آشنا به زبان های عربی، آلمانی و عبری
زهرا ابوترابی
- حافظ کل قرآن کریم
- کارشناس ارشد علوم قرآن از دانشکده علوم قرآنی تهران
- بیش از 19 سال سابقه تدریس دوره های حفظ یکساله، حفظ مقطعی و تثبیت محفوظات ویژه حفاظ کل
- مدرس دانشگاه آزاد اسلامی تهران و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
- تربیت بیش از 700 حافظ قرآن و مشاوره به بیش از هزار قرآن آموز در سراسر کشور
- مادر سه فرزند که هر سه حافظ کل قرآن کریم میباشند.
- مدیر بزرگترین جامعه مجازی حافظان قرآن کریم (کانال جامع حفظ قرآن) با بیش از 15 هزار عضو فعال و بیش ار 5سال تولید محتوای قرآنی بدون یکروز تعطیلی
- اخذ عنوان برترین نویسنده و تولیدکننده محتوای قرآنی کشور در دو سال متوالی در جشنواره کشوری تولید محتوای قرآنی و معارفی در شبکههای اجتماعی
- نویسنده و مولف اولین کتاب آموزش مفاهیم قرآن به سبک خاطرهنویسی [ درخشنده یک آیه یک خاطره ]
- وبلاگ نویس برتر کشور در جشنواره سراسری آیات در سالهای 92 و 94
- اخذ مدارک تخصصی حفظ کل قرآن کریم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه
- داور تخصصی مسابقات حفظ قرآن کریم
- کسب بیش از 35 عنوان برتر کشوری و استانی در مسابقات و المپیاد های قرآنی
دفترحفظ نقشه راهی است برای افزایش عملکرد حداکثری و آغاز جهشی عظیم در زندگی و موفقیت حافظان قرآن
تجربه چندین ساله نویسندگان این کتاب در زمینه آموزش تخصصی حفظ قرآن، علوم قرآنی و مطالعه در روانشناسی موفقیت ، موجب آشنایی عمیق ایشان با چالش ها و مشکلات پیش روی حافظان قرآن و اساتید محترم حفظ قرآن گردید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم با طراحی کتابی به عنوان «دفتر حفظ» سه چالش اصلی و حیاتی حافظان در مسیر نورانی حفظ قرآن را برطرف کنیم:
- نداشتن اهداف دقیق و معین برای حفظ و عدم برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت برای آن
- عدم برنامه ریزی منسجم و صحیح روزانه و ماهانه بر طبق اهداف و نیز عدم ارزیابی منظم حافظ از خود
- حفظ انگیزه و تداوم در مسیر نورانی حفظ قرآن و تثبیت دائمی محفوظات
جدول های کتاب
جدول های موجود در کتاب «دفتر حفظ» بارها و بارها بهبود یافته و مورد آزمون و خطا قرار گرفتهاند تا بتواند به تمام کسانی که به هر نحوی مشغول حفظ قرآن یا تثبیت محفوظاتشان هستند کمک کند بهترین عملکرد را در زمینه حفظ قرآن و زندگی قرآنی خود داشته باشند.
صفحات مرتبط با هدف گذاری و برنامه ریزی شامل جدول هایی است که حافظ طبق آموزههای دوره غیرحضوری هدفگذاری و برنامهریزی (ویدیو و و صوت آموزشی) و فایل راهنما که به پیوست کتاب میباشد، آنها را تکمیل میکند.
در ادامه، جدول تعهد روزانه، اولویت بندی کارها بر اساس ماتریس آیزنهاور، جدول بررسی عادات روزانه، جدول ارزیابی از ساعات خواب و بیداری و تغذیه مناسب، جدول شکرگزاری و مهم تر از همه باکس نوشتن برنامهی فردا و نوشتن پیشرفت های روزانه و جدولهای دیگر قرار داده شده است که مجموعا جعبه ابزاری کامل و کارآمد برای برنامه ریزی روزانه، اولویت بندی و پیگیری کارها و فعالیت ها برای مدیریت زمان و رسیدن به قله موفقیت در زندگی حافظان قرآن میباشند .در واقع این کتاب، دفتر کار روزانه، در جهت ساده سازی فرایند برنامه ریزی برای زندگی با کیفیت و حفظ موفق و تثبیت کامل محفوظات یک حافظ قرآن است.
فراموش نکنید که بیش از 85 درصد از افرادی که شروع به حفظ قرآن میکنند، پس از مدتی تلاش در حفظ قرآن، انگیزهی خود را از دستداده و دست از تلاش میکشند؛ اگر نمیخواهید جزء این افراد باشید و قصد دارید بهطور جدی و منظم به حفظ قرآن و تثبیت محفوظات خود بپردازید، میتوانید همین حالا «دفتر حفظ» را به همراه دو هدیه آموزشی، سه ماه پشتیبانی کامل دانشجویان دوره تهیه کنید.
مشخصات فنی بسته آموزشی دفتر حفظ - تحفیظ
ویژگی های کتاب
- نام انتشاراتنشر قو
- سال نشر1400
- نوبت چاپپنجم
- شمارگان1000
- قطعرقعی
- تعداد صفحه232
- تصویردارد
- شابک978-964-156-031-9
نظرات کاربران برای: بسته آموزشی دفتر حفظ - تحفیظ
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید